Program

Kva skjer på Villa Åmot?

Vi har opne arrangement på Villa Åmot. Desse dagene er det mogleg å leige rom med frukost i tillegg til ein middag, konsert eller kurs. Billettar til konserter med middag og transport kan kjøpes på www.ticketco.no For reservasjon av rom ta kontakt på e-post til Steinar Sørli booking@villaamot.no

YOGAHelg 20.-22. oktober

YOGAHELG med Vibekke Guldbrandsen Fausa, Juicyful 
For 2 gang ønsker vi velkommen til YOGAHELG i låven på Villa Åmot. Dette er en unik kortferie som kombinerer yoga, meditasjon, kultur. Her får du innsikt til vakker utsikt sammen med yogalærer Vibekke fra Juicyful.

Meir info

Eksklusivt: Lech & Wallumrød 27. oktober 2017

Å sjå Beate Lech på scena er som å sjå musikk. Musikken finst i kvar nerve i henne, mange meiner ho er vår aller fremste kvinnelege vokalist, slik som kollega Simone Larsen i D`sound, ein gong sa det: - Beklager til alle dokke andre, ho Beate er best! Billettar på www.ticketco.no

Meir info

Konsert med Ingrid Olava 3. og 4. november

Vi har gleden til å invitere til konsert med Ingrid Olava fredag 3. og 4. november kl 19.30. Opplev denne fabelaktige artisten alene med vårt flygel i Høystålet, hvor hun vil formidle både det beste fra hennes låtmateriale, og nye sanger som har kommet ut i 2016/2017.

Meir info

Yoga og Vegetarjulebord 11. november kl 17.00

Vi har invitert yogalærer Anette Eide Røsandhaug og Siri Iversen fra Siris Soulfood til å arrangere Yoga og Vegetarjulebord.

Meir info

Åpent julebord på Åmot dans 24. og 25. november og 1. desember

Smaken av tradisjonell jul på Åmot

Unn deg selv opplevingen av ekte tradisjonelt julebord. Vertskapet tar imot deg til et julepyntet Villa Åmot, med spennende fingermat som velkomst.  En smakfull 3-retters julebordmeny venter, med tradisjonsjulemat laget av lokale kvalitetsråvarer. 

Dans til DJ Amadeus fra kl 23.00.

Pris kr 850,- pp.
Taxi t/r Firda Billag kr 150,-. Reservasjon steinar@villaamot.noMeir info

Julekonsert 8,9,15 og 16. desember

Vi holder fire julekonserter i desember med en av Sogn og Fjordane sine mest kjære artister. Billetter bli lagt ut for salg i oktober. Ta kontakt med Steinar på e-post steinar@villaamot.no om du vil forhåndsreservere. 

Meir info

Restaurantkveld med Knutholmen 26. januar 2018

Kjøkkensjef Martine Fosse Sveian sammen med kokk Martin Sveian fra Knutholmen, tar med seg sine beste råvarer og signaturretter til Villa Åmot fredag 26. januar  Mer informasjon kommer etterhvert. Påmelding til steinar@villaamot.no

Meir info

Utsolgt Jakob Sande-kveld 9. februar 2018

Vi har invitert Ane og Leif Helge Birkeland tilbake tilbake Låven etter dei to utselde kveldene i september 2017. Dette blir ein kveld med Jakob-Sande sine songar krydra med ein tre rettars middag. Denne kvelden vil bonde og nabo Øystein Furnes fra Furnes Angus steike biffer og gardsfrua Anita lager forrett og dessert.  Påmelding til steinar@villaamot.no

Meir info

Konsert med Solveig Slettahjell 16. mars 2018

Intimkonsert med en av våre favoritter artister, Solveig Slettahjell. Denne kvelden blir hun alene ved flygelet og byr på det beste av sitt låtmatriale. 

Meir info

Vil du sove i sus og dus?

Ta med deg venner og familie og bu på garden ei helg

KONTAKT STEINAR

 +47 97 16 07 04